Werkacties

Aanmelden voor werkacties

Beste eerste- en tweedejaars Orcaan,

Zoals jullie via de mail al konden lezen wordt er van jullie verwacht dat jullie werkacties gaan doen. Hiervoor moet je je aanmelden op de site van LINQ en vervolgens aangeven dat je een Orcaan bent in het vakje 'overig'. Hierdoor wordt je aangemeld als 'werkactie' uitzendkracht en kan je je alleen via de Vice-voorzitter van Orca (Hannah) aanmelden voor onderstaande werkacties. Dit is maar een klein deel van al het werk wat LINQ aanbiedt, maar is geselecteerd op werk wat je met je ploeg samen kan gaan doen!

Zie je een werkactie die je leuk lijkt? Mail dan naar vice@orcaroeien.nl en dan hoor je zo snel mogelijk of je kan worden ingedeeld! Als je al een account hebt bij Powerplay kan je je direct opgeven in de app!

Festivals in Utrecht – 90’s on the Beach – Soenda – Central Park Festival

Wil jij liever nog voor de zomer aan de slag voor je werkactie? En lijkt het je leuk om bij bovenstaande festivals aan de slag te gaan achter de kassa of bij de bar? Geef je dan vooral op via de LINQ app, en verdien heel makkelijk jouw werkactie (en zomercentje) terug!
Soenda Outdoor - zaterdag 18 mei
Central Park Festival - zaterdag 25 mei
90's on the Beach - vrijdag 12 juli

Defqon crowd support – 27 juni tot 1 juli (Hele weekend)

Ben jij niet vies van hardstyle, hardcore, jump, hardtrance, en techno beats, en wil jij wel een weekendje een festival meepakken in Walibi? Dat kan, ga aan de slag als crowd support bij Defqon 1! Voor meer informatie over het festival, zie https://www.q-dance.com/en/events/defqon-1/defqon-1-weekend-festival-2019/. Aanmelden voor deze werkactie kan heel gemakkelijk in de LINQ app!

Zwarte Cross 18-21 juli 2019 (Hele weekend)

Afgelopen jaren is Orca met een groep van 70-100 man naar de Zwarte Cross gegaan. Elke dag van het festival werk je, en daarna heb je vrij toegang tot het terrein. Zo kom je overal backstage, sta je op de superchille crew camping en kan je ook in de crew bar biertjes drinken! Wil je dit ook? Geef je dan alvast op voor de interesselijst door te mailen naar vice@orcaroeien.nl
Tzt. stuur ik een mailtje met informatie over de definitieve aanmelding. Reserveer de datums in ieder geval alvast in je agenda (en die van je ploeggenoten)

Loveland security – 10 en 11 augustus 2019

Dit multi-genre elektronisch muziekfestival vindt ieder jaar plaats in Amsterdam, en brengt je de Adana Twins, Art Department, the Human Space Machine en nog veel meer. Voor de precieze line-up en informatie over het festival, zie de website https://loveland.nl/festival/. Aanmelden voor deze werkactie kan heel gemakkelijk in de LINQ app!

Mysteryland crowd support – 23 tot 26 augustus (Hele weekend)

Kan jij niet naar de Zwarte Cross, maar wil je toch eigenlijk wel graag een keer een festival weekend meemaken? En vind jij elektronische muziek echt helemaal het einde, ga dan samen met je ploeggenoten werken op Mysteryland. Van 23 tot 26 augustus kan je hier luisteren naar optredens van Martin Garrix, Nicky Romero en Dimitri Vegas. Daarnaast ga jij als crowd support aan de slag met het controle houden over bezoekers bij nooduitgangen, toiletten en drukke toegangswegen. Voor meer informatie over het festival, zie https://www.mysteryland.nl/. Aanmelden voor deze werkactie kan heel gemakkelijk in de LINQ app!

Algemene bijbaantjes

Door het hele jaar kan je ontzettend veel bijbaantjes doen bij LINQ! Van gastheer/gastvrouw zijn bij de RAI tot aan verhuisklussen in heel Nederland. Kan je op bovenstaande momenten niet? Meld je dan vooral aan voor al het andere werk wat LINQ te bieden heeft! Dit kan tevens door naar vice@orcaroeien.nl te mailen!