Werkacties

Aanmelden voor werkacties

Beste eerste- en tweedejaars Orcaan,

Zoals jullie via de mail al konden lezen wordt er van jullie verwacht dat jullie werkacties gaan doen. Hiervoor moet je je aanmelden op de site van PowerPlay People-Linq en vervolgens aangeven dat je een Orcaan bent in het vakje 'overig'. Hierdoor wordt je aangemeld als 'werkactie' uitzendkracht en kan je je alleen via de Vice-voorzitter van Orca (Hannah) aanmelden voor onderstaande werkacties. Dit is maar een klein deel van al het werk wat PPPL aanbiedt, maar is geselecteerd op werk wat je met je ploeg samen kan gaan doen!

Zie je een werkactie die je leuk lijkt? Mail dan naar vice@orcaroeien.nl en dan hoor je zo snel mogelijk of je kan worden ingedeeld!

Overwinteren festival 23 februari 2019

Kan de winter voor jou niet snel genoeg voorbij zijn, en droom jij al van de warme zomer? Kom met je ploeg werken als ticketscanner, en werk alvast jouw werkactie af. De shift is in principe van 11:30-20:00 en er is plek voor 10 mensen, dus op=op

Meld je aan via vice@orcaroeien.nl of als je al een account hebt bij Powerplay kan je je direct opgeven!

Zwarte Cross 18-21 juli 2019

Afgelopen jaren is Orca met een groep van 70-100 man naar de Zwarte Cross gegaan. Elke dag van het festival werk je, en daarna heb je vrij toegang tot het terrein. Zo kom je overal backstage, sta je op de superchille crew camping en kan je ook in de crew bar biertjes drinken! Wil je dit ook? Geef je dan alvast op voor de interesselijst door te mailen naar vice@orcaroeien.nl
Tzt. stuur ik een mailtje met informatie over de definitieve aanmelding. Reserveer de datums in ieder geval alvast in je agenda (en die van je ploeggenoten)

Algemene bijbaantjes

Door het hele jaar kan je ontzettend veel bijbaantjes doen bij PPPL! Van gastheer/gastvrouw zijn bij de RAI tot aan verhuisklussen in heel Nederland. Kan je op bovenstaande momenten niet? Meld je dan vooral aan voor al het andere werk wat PowerPlay te bieden heeft! Dit kan tevens door naar extern@orcaroeien.nl te mailen!