Coaches gezocht!
Orca heeft door de jaren heen veel toproeiers voort gebracht. Uiteraard moet de roeier zelf talent hebben, maar als coach ben je onmisbaar in het ontwikkelen van het talent. Je zorgt samen met de roeier of het team dat ze harder gaan roeien, door ze een efficiëntere haal te laten maken en ze mentaal en fysiek op het juiste moment te laten pieken.

Heb jij er wel eens over gedacht om een wedstrijdploeg te coachen? Heb je er altijd al van gedroomd om in de coach blikkenlijst te staan? Wil je, samen met de rest van je coachteam, roeiers naar de wedstrijden begeleiden en ze op de juiste momenten te laten pieken? Dit is je kans!

Naast dat je je uiteraard kan aanmelden voor volgend jaar, kun je ook dit seizoen nog meedraaien. Er is namelijk weer een aantal opleidingsplekken beschikbaar! Ervaring is niet belangrijk, wat wel belangrijk is: enthousiasme en wat tijd (je hoeft er niet perse 6 trainingen in de week bij te zijn maar 2 is wel handig).

Dus… Wil je graag iets nieuws leren, heb je affiniteit met wedstrijdroeien, heb je tijd en ben je enthousiast om je in te zetten voor een groep wedstrijdroeiers en wil je je eerste coachblikken binnen halen? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar wedstrijd@orcaroeien.nl of spreek mij even aan als je op Orca bent!

Ook als je in september wilt beginnen of al ervaren bent kun je je aanmelden!
Geplaatst op 2015-04-20 14:49:48 door Annemiek Bolier Lees meer

Hollandia/NK klein
De de Hollandia/NK klein heeft, naast heerlijk weer, ook mooie resultaten met zich mee gebracht. Zo heeft Inge haar titel met succes verdedigd en mag zij zich nu voor de derde keer op een rij Nederlands Kampioen in de skiff noemen! Super knap Inge, gefeliciteerd! Jurgen en Ward (Asopos) wisten een zilveren medaille te halen in de LSA2-.

De development viertjes konden dit weekend hun eerste punten pakken. Met als beste resultaat: Willemiek, Tessa, Maria en Maud werden eerste in de finale! Een mooie beker en een blik dus voor hen. Ook Abel en Vincent kwamen dit weekend als eerst over de streep in het LO2- veld. Als afsluiter van de dag werd er nog een tellend blik behaald door de Middengroep Dames in de DSA8+, met Peter Wiersum als stuur.

Gefeliciteerd allen met de overwinningen, op naar de volgende wedstrijd!

uitslag NK Kleine nummers
Voorbeschouwing Hollandie/NK kleine nummers 2015
Geplaatst op 2015-04-20 14:06:32 door Annemiek Bolier Lees meer


Wedstrijdopstellingen Rottebokaal
Beste NOOC - ploegen,

De derde wedstrijd van de NOOC komt eraan! Volgend weekend zal de Rottebokaal worden geroeid op de Willem Alexander baan in Zevenhuizen! Kijk voor informatie op de facebook site, de baan is lastig te bereiken met het openbaar vervoer.
Net als elke NOOC wedstrijd is het verplicht op wedstrijdopstellingen door te geven. Elke NOOC ploeg moet twee keer de baan over. Je kan dus de opstelling van de boot tussendoor wijzigen. Mail je wedstrijdopstelling (of wedstrijdopstellingen wanneer je de opstelling verandert in de finale) door naar competitie@orcaroeien.nl.
Geplaatst op 2015-04-19 16:15:25 door Friso van der Klaauw Lees meer

Voorbeschouwing Hollandie/NK kleine nummers 2015
Door: Jurriaan Jansen

Het is weer die week van het jaar. De week waarin je voor het eerst in alleen je pakje kunt roeien. De week waarin je elke dag zestien keer de nieuwe inschrijvingen checkt. En met samengeknepen billen de loting afwacht. De week waarin bungalowpark Beekse Bergen vol zit met roeiers die allemaal voor 22.00 uur in bed liggen (want ja, dat kan ook). De week waarin er in de hele Albert Heijn geen kwark of eierkoek meer te vinden is (behalve die vieze volkoren). De week waarvoor je een winter lang hebt getraind. De week waarin je stiekem mag dromen van een medaille. Het is de week van het Nederlands Kampioenschap kleine nummers op de Bosbaan.

Dit NK is voor veel roeiers een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar. In een skiff of tweezonder neem je het op tegen de rest van Nederland. In zowel het veld onder 23 jaar (SB) als het open veld (SA) worden de titels verdeeld. Net als vorige jaren worden deze categorieën wel samengevoegd gevaren. Leuk, want dit zorgt voor spannendere en grotere velden. De snelste SB roeier krijgt een gouden medaille, ongeacht de klassering in het gecombineerde veld. Nieuw dit jaar is dat er al op vrijdag wordt geroeid. In een aantal NK nummers vinden de voorwedstrijden op vrijdag plaats, de herkansing en halve finale op zaterdag en de finales op zondag. Het belooft in verschillende velden weer enorm spannend te worden en Orca heeft meerdere kanshebbers. Geïnteresseerd welke? Hieronder vind je voor elk NK veld een korte voorbeschouwing en mijn voorspelling van het podium.uitslag NK Kleine nummers
Hollandia/NK klein
Geplaatst op 2015-04-15 09:30:07 door Jorien de Jong Lees meer (4)

IDTS Carpit Noctem
Beste competitieploegen,

aankomende zaterdag zal de IDTS Carpit Noctem worden geroeid, een wedstrijd van 2500 meter bumping en 250 meter boord-aan-boord. Melden en het ophalen van de rugnummers moet op Nereus (Amsteldijk 130a). Tevens is hier de stuurlieden vergadering. De botenwagen staat op Skøll (Jan Vroegopsingel 6) Kijk op deze link voor de route van de baan: http://www.nereus.nl:8080/ncn/baan/ Tevens staat het wedstrijdschema in de onderstaande link.

wedstrijdschema IDTS Carpit Noctem.
Geplaatst op 2015-04-16 13:31:46 door Friso van der Klaauw Lees meer

Uitnodiging Contributie en botenplan ALV
Beste Orcaan,

Op woensdag 22 april vindt de jaarlijkse Contributie- en botenplan ALV plaats. De Algemene Ledenvergadering is een vergadering voor alle Orcanen, waar jij invloed kunt hebben op de koers die Orca vaart. Als eerst zal Jorien de Jong de ontwikkelingen omtrent de Olympas toelichten aan de ALV, waarnaar Shaun Akse (penningmeester) de contributie voor 2015-2016 zal toelichten. Hierna zal Sebas Peters (commissaris materiaal) het botenplan voor seizoen 2015-2016 presenteren. Daarnaast zal de Lustrumcommissie een plan pitchen voor het lustrumtientje, maar zullen zij ook het lustrumpakje presenteren voor volgend Lustrum jaar. Genoeg om voor aanwezig te zijn deze ALV.

Klik op lees meer om de agenda in te zien voor de Contributie en botenplan ALV op 22 april 2015 om 20:00 op Orca:


Botenplan der A.U.S.R. Orca 2015
Voorstel lustrumtientje
Notulen Thema-ALV 17 februari
Toelichting Olympas
Contributie evaluatie 2015
Geplaatst op 2015-04-02 12:07:02 door Roy Speek Lees meer

2015-2016: Ga jij het Lustrumkandidaatsbestuur versterken?!
2015-2016 is het negende lustrumjaar van Orca, het jaar dat de Olympische Spelen zullen plaatsvinden, het jaar dat jij deel kunt uitmaken van een mooie ervaring: het besturen van Orca!Als bestuur zet je een jaar lang met enthousiasme in voor Orca, leer je de kneepjes van het vak ‘besturen’ kennen en is een onvergetelijke tijd met toffe ervaringen gegarandeerd. Zie jij het zitten om te besturen, om in een hechte groep samen te werken en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Voor meer informatie over het besturen van Orca en de bestuursfuncties, zie de functieprofielen hieronder. We ontvangen dan graag uiterlijk 20 april je motivatie. Mail deze naar voorzitter@orcaroeien.nl. Misschien word je dan wel uitgenodigd voor een gesprek! Wil je meer weten of heb je nog vragen? Je kunt altijd bestuursleden even aanschieten voor meer informatie.

Functieprofiel bestuursleden specifiek
Geplaatst op 2015-04-14 14:58:16 door Jorien de Jong Lees meer (1)

‘Euforie’ thema van het negende lustrum
Op 24 oktober 2015 is Orca 45 jaar oud en in dat kader viert onze mooie vereniging vanaf dan een jaar lang haar negende lustrum. Dat zal iemand die een beetje betrokken is bij de vereniging hopelijk niet ontgaan zijn. Zo’n lustrumjaar wordt groots gevierd, met activiteiten voor Orcanen, Oud-Orcanen en iedereen die het wil vieren.

Het is gebruikelijk dat een lustrumjaar in het teken staat van een thema en bijbehorende lustrumkleuren. Het thema van het negende lustrum is ‘Euforie’. Dit werd op donderdag 2 april op een euforische manier onthuld.

Het lustrum zal in het teken staan van -hoe kan het ook anders?- drie kleuren:
• Saffier; saffier is de kleur van 45 en daarnaast staat saffier bekend als een kostbare edelsteen.
• (Licht) grijs; een kleur die al 45 jaar Orca-eigen is.
• Fluorgeel; vanwege het snelle en het flitsende karakter van Orca op het water.

Lustrum? What the……
Lustrum dit. Lustrum dat. Maar wat is het lustrum eigenlijk?
Geplaatst op 2015-04-15 08:25:20 door Roy Speek Lees meer

Skøll Cup
Beste competitieroeiers,

Nog maar één nachtje slapen en dan is het zover, de Skøll Cup!
Ploegen moeten zich 1,5 uur voor de starttijd zich melden bij het secretariaat. Hier ontvangen zij hun rugnummers, neem 10 euro contant mee voor borg!
Kijk goed op het schema of je boot wordt overgenomen of niet. Als dit niet in het schema staat, moet de boot uit het water. Pas goed op het materiaal!
Zaterdagnacht is er een feest op Skøll. Bandjes kunnen jullie gratis ophalen bij het bestuur. Wees er snel bij, op = op!

Tevens zijn een aantal ploegen ingedeeld om het Orca honk te bemannen en deze plek nog gezelliger te maken. Kom tussen je heats hier chillen en de Orca ploegen aanmoedigen!

De botenwagen zal aankomende maandag rond 19.45 terugkomen. Boottrainingen van voor 20.30 komen te vervallen. Na de Skøll Cup zal tevens een nieuwe bootverdeling worden gemaakt.

Wedstrijdschema Skøll Cup
Orca honk bemanning
Geplaatst op 2015-04-10 19:11:38 door Friso van der Klaauw Lees meer (5)

Leen C4+ boten
Beste competitieploegen,

Zoals jullie niet is ontgaan heeft de Pietsie Macho na een geweldige stunt het tijdelijke voor het eeuwige verruild. Manusgeintje probeerde ook een geintje uit te halen, heeft dit niet heel huids kunnen navertellen. Manusgeintje ligt nu in het botenziekenhuis bij Heeres Boatservice. Echter betekent dit dat er nu twee C4 boten uit de vaart zijn voor langere tijd. Gelukkig hebben onze bevriende verenigingen Proteus en Euros twee boten aan ons uitgeleend! De Hooykaas van Proteus zal de Pietsie Macho tijdelijk vervangen, de Waterloo van Euros de Manusgeintje. De boot afschrijven zal gewoon via de site kunnen, echter pak je dan de vervangende boot zoals hierboven gemeld. Hetzelfde geldt voor de riemen. Tevens moet je tijdelijk voor de Hooykaas het roertje van de Manusgeintje gebruiken.

Beide boten zijn t leen dus wees er, zoals je ook zou doen met de Orca boten, erg zuinig op. Meld schades, hoe klein dan ook, direct op het schadeschrift. Daarnaast mag de Waterloo NIET over de kielbalk het water in en uit worden getild maar moet deze voor de buiken het water in worden gelegd. Door het ontbreken van een metalen strip op deze boot mag de kiel het vlot NIET raken!

Aankomende donderdag zullen we definitief afscheid nemen van de Pietsie Macho tijdens de uit(de)vaart ceremonie. Kom allemaal de laatste eer bewijzen aan deze boot die veel voor de roeiers van Orca heeft betekent!
Geplaatst op 2015-04-07 14:46:54 door Friso van der Klaauw Lees meer

Kandidaatsvoorzitter
Na een spannend en winderig weekend, waarbij ons de Pietsie Macho is ontvallen, lijkt de maandagavond een fijne dag om bij te komen van het weekend. Niets is minder waar!

Tessa Sturkenboom dacht na een rustige ergometer training lekker naar huis te gaan om daar de avond ontspannen af te sluiten. Tot zij ineens ruw van haar fiets werd getrokken door twee Orcamannen en in de o-zo-mooie Orcabus werd gestopt. De Orcabus, bestuurd door een chauffeur die niet onder zou doen voor The Stig himself, werd Tessa even later afgezet in het idyllische Rhijnauwen, alwaar de skiff op haar wachtte.
Geplaatst op 2015-03-30 20:57:51 door Sophie van der Meer Lees meer (11)

Vacature Business Deverloper
Ben je nog op zoek naar een leuke Parttime baan? Teambuilding Orca is op zoek naar een business developer. Download nu de vacature voor meer informatie!

Vacature Business Developer
Geplaatst op 2015-03-26 11:48:28 door Sophie van der Meer Lees meer (2)

HBC InDesign workshop
Op woensdag 15 april geeft de Huisstijl BegeleidingsCommissie (HBC) een workshop InDesign in de Vikingkantine van 20:00-21:30u. InDesign is nodig voor het maken van posters en flyers, maar kan als beginner best lastig zijn. Tijdens deze avond leer je de basis die nodig is om voor je commissie de mooiste posters en flyers te ontwerpen. Daarnaast wordt ingegaan op de regels omtrent het gebruik van de huisstijl.

Voor de workshop is het noodzakelijk om een laptop mee te nemen met InDesing (een proefversie kan worden gedownload op https://creative.adobe.com/products/indesign) én de zipfile ‘Orca_huisstijl’ met daarin alle huisstijlelementen (verkrijgbaar bij het bestuur of bij de HBC). Tijdens de workshop zal samen een poster worden ontworpen. Het is daarom handig om van te voren na te denken over het onderwerp van de poster en om wat geschikte fotobestanden bij je te hebben.

Aanmelden of een vraag? Stuur een mail naar huisstijl@orcaroeien.nl.
Geplaatst op 2015-03-26 19:01:46 door Maud Overbeek Lees meer (1)

Heinken NOOC Openingstoernooi
Het wedstrijdschema van de HNOT staat online! Kijk goed wanneer je moet melden!
Melden moet bij het secretariaat in de wedstrijdtoren.
Rugnummers moeten op de dag zelf bij de competitiecommissaris worden opgehaald en ingeleverd. Wanneer je deze niet hebt ingeleverd zal er een boete van 10 euro volgen.

!! Het is zeer belangrijk dat iedereen op tijd is. Kom je met OV, check dan goed de treinen. Te laat komen betekent directe diskwalificatie voor de rest van het seizoen!!

Het is een grote wedstrijd waar meer dan 300 ploegen aan zullen deelnemen.De organisatie heeft duidelijke regels opgesteld om alles soepel te laten verlopen. Deze zijn te vinden in onderstaand document. Lees deze goed door, zodat je weet hoe de wedstrijd in zijn werk zal gaan. Daarnaast staan op Blikoproeien.nl handige artikelen over de wedstrijd en wat je moet meenemen! Kijk bij rubrieken -> wedstrijdplannen.

Daarnaast moet de wedstrijd worden gestart in het officiële wedstrijdshirt van Orca. Heb je deze nog niet, dan is donderdag de allerlaatste kans om je bestelling op te halen bij de Orca Shop. Mail je bestelling door naar de Orca Shop: Orcashop@orcaroeien.nl.

De boten zullen donderdag op transport gaan. Het is helaas niet meer mogelijk om donderdag of vrijdag te roeien.

2015 HNOT
Reglement HNOT
Wedstrijdschema HNOT A.U.S.R. Orca
Geplaatst op 2015-03-19 16:16:55 door Friso van der Klaauw Lees meer

Overlast op de rechte kilometer
Beste Orcaan,

De laatste tijd worden we steeds vaker gebeld door boze woonbootbewoners op de rechte kilometer. Zij klagen over geluidsoverlast. We begrijpen dat jullie hard trainen voor de opkomende wedstrijden, maar na 20.00 graag geen afstandjes meer doen op de rechte kilometer.

Denk een beetje aan de buurt (en aan de vereniging).

Haal Door!
Geplaatst op 2015-03-25 20:43:00 door Sophie van der Meer Lees meer

Halfjaarlijkse afrekening
Lieve Orcanen,

Het jaar is alweer over de helft, en zo ook de financiën van Orca! Het boekjaar van Orca loopt van 16 juli 2014 tot en met 15 juli 2015. Dat betekent dat we op 15 januari precies op de helft waren. Tijd voor de halfjaarlijkse afrekening dus!

Hieronder vinden jullie het overzicht van de halfjaarlijkse afrekening, de winst- en verliesrekening, de liquiditeitsrekening en de geschreven toelichting op de halfjaarlijkse afrekening. Daarnaast vinden jullie hier ook de FC afrekening en de geschreven toelichting hierop.

Halfjaarlijkse Toelichting 2014-2015
Halfjaarlijkse afrekening W&V overzicht
Halfjaarlijkse afrekening W&V Toelichting
Halfjaarlijkse afrekening Liquiditeit Overzicht
Halfjaarlijkse afrekening Liquiditeit Toelichting
FC Halfjaarlijkse afrekening 2014-2015
FC Halfjaarlijkse afrekening toelichting
Geplaatst op 2015-03-25 13:05:26 door Shaun Akse Lees meer

Head of the River Amstel
Na een aangename weekend van de Head of the river Amstel is het langebaan seizoen voor de meeste roeiers afgesloten.

Als volgt de uitslagen:
MGD: 2e
OJD: 2e
MGL: 3e
MGZ: 6e
EJZ: 14e
EJL: 13e
EJD: 13e
HCl8: 4e
DCl8: 12e
Kantoorhalen: 2e
Hilhorst: 3e
Maaike Welter (M164*): 1e!

Helaas was er ook wat pech dit weekend. MGZ/OJZ konden na een heftige aanvaring met de Hunze helaas niet meer starten. Daarnaast moest de lichte bondsacht van Daan tijdens de wedstrijd ter hoogte van Willem III afhaken wegens een kapot roer.

Op naar het korte baan seizoen.. Wij hebben er nu al zin in!

uitslag Head of the River
2015 Head zondag (Rikkert)
2015 Head
2015 Head
Geplaatst op 2015-03-23 14:49:47 door Annemiek Bolier Lees meer

LET OP: aankomende CONTRIBUTIE INCASSO
Lieve Orcanen,

Rond 30 maart, zal de derde en tevens laatste (!) termijn contributie worden geïncasseerd.
Daarnaast zal ook de geboden bedragen tijdens de INTRO veiling geïncasseerd worden.

Klik op lees meer voor de details.

Geplaatst op 2015-03-20 15:19:20 door Shaun Akse Lees meer

Heineken Roeivierkamp
Afgelopen weekend was de Heineken Roeivierkamp op de prachtige Amstel. Er waren veel spannende races, waarin veel kon gebeuren voor het klassement en waarin de kunsten van de stuurtjes werden getest. Op de zondag wordt er namelijk in een volgorde van langzaam naar snel gestart, wat zorgt voor veel inlopen op het veld, dus bumpen, en dus zorgen dat jouw boot de snelste lijn vaart.

De eerste blikken stroomden binnen op de zaterdag. Inge wist met haar bonds-4* zowel op de 2500 als op de 250 een overwinning te behalen. Daarnaast blikten zowel Middengroep Dames als Middengroep Licht op de 2500 meter. Ook Rutger wist een blik binnen te slepen!

Dit zorgde ervoor dat er op zondag een aantal spannende races waren voor de overwinningen.

In het D1eDiv4* veld werd een spectaculaire race gevaren aangezien de drie Orca combinatie boten achter elkaar startten en na een poosje met z'n drieën naast elkaar lagen. De boot van Inge was toch duidelijk de snelste en heeft dit weekend dan ook 5 blikken gehaald!

De middengroepen kwamen allemaal net iets tekort. Bij MGL was Skadi net wat beter, wat resulteerde in een 2e plek en bij MGD was Nereus net te sterk, wat voor hen ook een 2e plek betekende. Maar overall een mooi weekend wat veel goeds belooft voor het seizoen!

In het 1eDiv8+ deden de zwaren een erg goede 750 meter, waardoor zij met de boot van Daan van plek ruilden in het klassement. Dit heeft Daan op de 5 kilometer echter weer rechtgezet. Een 2e plek voor Daan dus en achter alle bondsroeiers een knappe 3e plek voor onze zwaren.

Ook voor de eerstejaarsploegen was het een spannend weekend. Licht voer een erg goede 750 meter, waardoor zij uiteindelijk naar een 7e plek zijn gestegen. Zwaar is naar een 15e plek gegaan en de dames hadden een pech dag. Vóór de wedstrijd iemand met een blessure en 500 meter na de start een schouder uit de kom, wat de overige 4500 meter niet veel makkelijker maakte.

Een ploeg die dit weekend startte had een beetje een ontoepasselijke naam. De Mooi-weer-roeiers namen helaas niet het mooie weer mee dat hun naam deed vermoeden. Toch verschenen deze mannen aan de start en veroverden de 15e plaats in het klassement. De HCl8+ schoten dit weekend over het water in hun Zilverpijl. Drie ploegen waren hen de baas, maar toch kunnen deze mannen erg tevreden zijn! Ondanks de 4e plek op de H4K staan deze mannen nu 1e in de Kruithuisbokaal! Shaun the Ship (jawel, vernoemd naar onze eigen penningmeester!) voer eveneens strak de Amstel over. Zo strak dat ze zich plaatste in de top 15 en dus op zondag de 5000 meter mochten starten. Ze eindigde op de 13e plek in het klassement. Voor de dames van de club8 was het even door de zure appel heen bijten toen zij net niet bij de top 15 van het klassement hoorde. Maar deze dames hebben zich vastgebeten in de kruithuisbokaal en zullen het komende seizoen niet meer loslaten!

Een overzicht van de einduitslagen:

DCl8+: 16e
Shaun the ship: 13e
HCl8+: 4e
'Mooi weer roeiers': 15e
Inge: 1e
Annemarie, Rosa, Kyra en Jonna: 2e
José, Marleen en Kayleigh: 3e
EJD: 12e
MGD: 2e
EJL: 7e
EJZ: 15e
MGL: 2e
MGZ (2e div): 8e
MGZ/OJZ (1e div): 3e
Daan: 2e
Jonna (Tideway Scullers): 9e
Hilhorst: 5e

Voor volledige uitslagen, zie http://results.roeivierkamp.nl

uitslag Heineken Vierkamp
2015 H4K Zondag
2015 H4K
Voorbeschouwing H4K
Geplaatst op 2015-03-16 09:54:18 door Annemiek Bolier Lees meer

Voorbeschouwing H4K
Door: Rutger Bruil

De Heineken 4 Kamp. Dé wedstrijd om als vereniging in grote nummers ten tonele te verschijnen en je te meten met alle andere verenigingen, potentiële Nederlandse WK ploegen, combi-ploegen en hier en daar een internationale ploeg. Samen met de Head luidt dit het einde in van het winter seizoen en de lange baan periode. Het heeft ook wel wat. Bijna iedereen die wat kan dan wel wil in het Nederlandse roeien, komt naar de Heineken 4 kamp. Meer achten en dubbelvieren zie je niet op een gemiddelde Nederlandse wedstrijd.

Klik op lees meer voor een blik op hoe Orca zich in de strijd gaat mengen om de 4 afstands blikken en het allround blik.


uitslag Heineken Vierkamp
2015 H4K Zondag
2015 H4K
Heineken Roeivierkamp
Geplaatst op 2015-03-13 15:27:48 door Annemiek Bolier Lees meer (2)

Compleet nieuwsoverzicht
Login
Login:
Wachtwoord:

Crowdfunding nieuwe C4+

www.blikoproeien.nl

Stembus
Om bij de huidige vraag te stemmen moet in eerst inloggen.

Kalender
21 apr  FamCie baravond
22 apr  Botenplan en contributie ALV
23 apr  Akcie feest
25/2 apr  Heimweek
25/26 apr  SRG
26 apr  Koningsdag: Orca kantine dicht
29 apr  Akcie zwarte piste
2/3 mei  Damen Raceroei Regatta
5 mei  Bevrijdingsdag: Orca kantine dicht
7 mei  Guuscie baravond
9/10 mei  Martini
9 mei  Mixed
11 mei  Sirenen (video) analyse
12 mei  Orcawards Borrelavond
19 mei  Matcie Baravond

Ereplaatsen
 Winterwedstrijden: Annemarie (DO1x), Middengroep Zwaar 2015 (N2-)
 Hel van het Noorden: Inge (DSA1x)
 November vieren: Ouderejaars Dames 2015 (DSA4x+), Sjoerd & Nicos (SA4x+)
 Tromp Boat Races: Fernand & Nicos (SA2x), Annemarie (DSB1x), Jos & Sam & Okke (LSA4+)
 Head of the Charles: Claudia (DSA2x, 3e), Inge (DSA2x, 1e), Ouderejaars Dames 2015 (LDSA8+, 1e)

Jarige Orcanen
21-04 Bouwe Meijer (23)
22-04 Cas Klingenberg (20)
23-04 Tess van Kempen (21)
23-04 Jeroen Besselink (28)
23-04 Denise Pereira (22)

ORCA Youtube
Subscribe to me on YouTube

Nu online (18)
Roy Speek
Sebas Peters
Onbekend (16)

Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging ORCA
Contact Info | Routebeschrijving | Open RSS feed van deze pagina | Problemen | Colofon
Copyright © 2003 Orca's WWW werkgroep - webmaster@orcaroeien.nl
Generated in: 0.035, Sql: 0.020 (14)