Orcadames op WK in eigen land!

bc39572610c9ff754c1a6cc9b70bb78c

Morgen gaan de wereldkampioenschappen roeien op de Willem Alexanderbaan in Rotterdam van start. Tijd voor Annemarie en Kyra om te shinen in de W4-, samen met Jocelyn (Okeanos) en Willeke (Triton)!

Benieuwd wanneer en tegen wie ze in actie komen? Klik op verder lezen!
Na een hele zomer trainen zullen zij maandagmiddag (16:15 uur) hun voorwedstrijd varen. Er starten in totaal 7 ploegen, dus alleen de nummer 1 van elke heat zal meteen verzekerd zijn van een finale plaats. De tegenstand in de voorwedstrijd bestaat uit Duitsland en Groot-Brittanniƫ, allebei ploegen met veel internationale ervaring.

De herkansing wordt op dinsdag verroeid en zaterdag zijn de finales. Heb je het nog niet gedaan, koop dan snel een kaartje en kom deze week mee naar Rotterdam om deze Orcatoppers aan te moedigen! Mocht dat onverhoopt niet lukken, volg ze dan via de website van Worldrowing.

Annemarie en Kyra, super veel succes!!